Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 14052

Liczba odpowiedzi: 177135

Kategoria: Plany domów
(28 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: tom76 zalogowana [06.02.10]
Tagi: budowa | ekonomiczny | parterowy | projekt

Wasze opinie o projekcie z78??

Co myslicie o tym projekcie jako o niewielkim, typowo parterowym domu dla 2 osobowej rodziny. Nie planujemy w przyszlosci powiekszac rodziny. Nie chcemy poddasza. Z gory dziekuje

Załączone pliki:
z78_widok2_0.jpg
z78_widok1_0.jpg
z78_rzut1_0.jpg
Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(151 - 2)
99%
[18.08.12]
I każdy człowiek ma chcesz palić, rf3b to u siiebe w domu.Ograniczamy szkodliwe emisje wokf3ł siiebe dlaczego nie mamy tak robić w przypadku palenia tytoniu? Jeśli miałbyś rację, dlaczego wprowadza się normy poziomu zanieczyszczeń przy wykonywaniu niektf3rych zawodf3w? Poza tym pracy się czasem nie wybiera.Odpowiadam na Twf3j koronny argument (choć wcześniej już to zrobiłem, ale nie przeczytałeś): dlatego, że wtedy, z uwagi na specyfikę tego rynku, większość lokali będzie dla palących. Tak niestety jest w praktyce i zmiana może mieć miejsce wyłącznie wtedy, gdy zakaz palenia będzie absolutny. Może to się nam nie podobać, ale tak właśnie jest.
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[29.07.12]
witam. planuje ruszyć z budową tego domu na wiosne. bardzo proszę czy może mi ktos wysłac zdjęcia z etapu budowy i nie tylko na mail melchiorek26@o2.pl Bardzo mi na tym zależy. pozdrawiam
gość  gość
↑ ↓
(151 - 2)
99%
[18.08.12]
I każdy człowiek ma chcesz palić, rf3b to u siiebe w domu.Ograniczamy szkodliwe emisje wokf3ł siiebe dlaczego nie mamy tak robić w przypadku palenia tytoniu? Jeśli miałbyś rację, dlaczego wprowadza się normy poziomu zanieczyszczeń przy wykonywaniu niektf3rych zawodf3w? Poza tym pracy się czasem nie wybiera.Odpowiadam na Twf3j koronny argument (choć wcześniej już to zrobiłem, ale nie przeczytałeś): dlatego, że wtedy, z uwagi na specyfikę tego rynku, większość lokali będzie dla palących. Tak niestety jest w praktyce i zmiana może mieć miejsce wyłącznie wtedy, gdy zakaz palenia będzie absolutny. Może to się nam nie podobać, ale tak właśnie jest.
I każdy człowiek ma chcesz palić, rf3b to u siiebe w domu.Ograniczamy szkodliwe emisje wokf3ł siiebe dlaczego nie mamy tak robić w przypadku palenia tytoniu? Jeśli miałbyś rację, dlaczego wprowadza się normy poziomu zanieczyszczeń przy wykonywaniu niektf3rych zawodf3w? Poza tym pracy się czasem nie wybiera.Odpowiadam na Twf3j koronny argument (choć wcześniej już to zrobiłem, ale nie przeczytałeś): dlatego, że wtedy, z uwagi na specyfikę tego rynku, większość lokali będzie dla palących. Tak niestety jest w praktyce i zmiana może mieć miejsce wyłącznie wtedy, gdy zakaz palenia będzie absolutny. Może to się nam nie podobać, ale tak właśnie jest.
gość  gość
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[21.08.12]
chwalić się nimi? nie trzeba! to oczsyiwte ))))cf3ż ja mogę napisać? Kasia wspaniale Strunkę przygotowała, a teraz czas na nas sami ocenicie tymczasem czekamy na szczeniaczkowo i doczekać się nie możemy, bo gryzoń jest taki, jak zapowiadano ale mamy swoje sposoby! jakżeby inaczejP.S.a nie daloby się udostępnić nam tego bloga w jakiś sposf3b, abyśmy mogli przekazywać newsy i fotki & filmy?? )))) każdy zna adres i tu chętnie wstępuję! takich wiernyych czytelnikf3w ze świecą szukać!!!! albo będę Ci Kasiu słać pliki do ewentualnej edycji???pozDrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!H&S&Me
gość  gość
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[23.01.13]
Mieszkam już ponad dwa lata w domku Z78 jest super i wystarczająco duży do trzyosobowej rodziny....Ponadto jest tani w utrzymaniu mam na myśli ogrzewanie-ja mam gazowe i jestem zadowolony...A jeżeli komu,s jest za mały to polecam inne projekty Studia Z500...pozdrawiam
gość  andrzej
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[13.08.13]
czesc wszyskim proszę o jakies foty z realizacji tego projektu i jesli można wiedzieć ile was wyniusł to też bym prosiłą roxana996@wp.pl dzieki paaaaaaaaaaaa
gość  gość
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[16.02.14]
super projekt,dla 3 osobowej rodziny ,chcę taki postawić wersji szkieletowej czy jest ktoś kto taki ja w szkielecie
gość  gość
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[02.09.15]
Jeśli masz zamiar wybierać projekt domu zapytaj się jak będzie ogrzewany dom. Obecnie domy powinny być na etapie projektu już przewidziane do systemu ogrzewania. Unikniesz zmian projektu, kosztownych przeróbek w trakcie budowy i marnotrawstwa materiałów budowlanych oraz kosztów związanych z fachowcami. W tym jest klucz do finansowego sukcesu. Warto też zapoznać się z zapotrzebowaniem domu na energię. Każdy projekt powinien mieć to wyliczone. Temat strat energii przez dom warto przerobić samemu, a nie marznąć lub płacić grube rachunki. Są takie programy do pobrania na stronie v-k.pl.
gość  gość
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[08.06.16]
Witam.
Polecamy się na pełnienie funkcji Kierownika Budowy, Inspektora Nadzoru lub odbiór budynku. Doradzimy Państwu, które etapy budowy warto skontrolować oraz wyjaśnimy ewentualne wątpliwości techniczne.
Koszty uzależnione są od rodzaju usługi oraz wielkości inwestycji. Jestem na głównych etapach budowy: m.in. fundamenty, konstrukcja stropu, konstrukcja wieńca, konstrukcja dachu. Podczas wizyt kontroluje prowadzone prace i wypełniam dziennik budowy. Doradztwo techniczne jest w cenie nadzoru.

Oferujemy usługi:
- kierownik budowy;
- inspektor nadzoru inwestorskiego;
- przeglądy techniczne obiektów budowlanych (kontrole okresowe) roczne, półroczne i pięcioletnie;
- ekspertyzy techniczne, opinie i oceny techniczne obiektów budowlanych;
- świadectwa charakterystyki energetycznej;
- odbiory budynków i mieszkań;
- doradztwo techniczne;
- kosztorysy;
- legalizacje samowoli budowlanych;
- inwentaryzacje;
- badania kamerą termowizyjną.

W przypadku zainteresowania proszę o kontakt:
mgr inż. Mirosław Kruczyński 505-950-412.
miroslaw.kruczynski@wp.pl
www.mirbud-nadzory.pl
Pozytywne opinie znajdą Państwo też na stronie www.kierownikbudowy2.oferteo.pl
Pozdrawiam,
Mirosław Kruczyński
miroslawkruczynski  miroslawkruczynskizalogowana
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki