Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 13915

Liczba odpowiedzi: 173663

(33 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: gość zalogowana [07.03.14]
Tagi: Garnki | opinie | philipiak

Garnki Philipiak opinie

Co sądzicie o garnkach Philipiaka? Czy pomimo swojej kwoty są dobrej jakości? Warto je kupić?

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(25 - 2)
93%
[21.05.14]
Z czego są zrobione garnki philipiaka?? Nadają się na płytę indukcyjną??
gość  warszawianka

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(23 - 22)
51%
[07.03.14]
To jest tak jak z samochodem jednego stać na fiata za 30 tys, innego na mercedesa za 300 tys. Jeden i drugi jeździ i sobie chwali. Garnki jakościowo super, jeżeli cię stać to sobie kup.
gość  gość
↑ ↓
(24 - 23)
51%
[07.03.14]
Moim zdaniem są one zbyt drogie jak na swoją jakość. W ten cenie możesz mieć garnki produkcji niemieckiej takich firm jak WMF, Fissler.
gość  gość
↑ ↓
(23 - 20)
53%
[15.04.14]
Ja używam garnków Philipiaka już jakiś czas i myślę, że warto zainwestować. Jak spojrzeć na to od strony 20 letniej gwarancji to wcale nie wychodzi aż tak dużo, zwłaszcza, że można kupić garnki na raty ;) Ale to już indywidualna kwestia.
tara  tarazalogowana
↑ ↓
(24 - 22)
52%
[16.04.14]
Serio można na raty? Nie wiedziałam, a chciałabym mieć taki zestaw. Kupowałaś na raty u nich czy tylko słyszałaś o tym?
gość  Lalka
↑ ↓
(44 - 42)
51%
[26.04.14]
moja koleżanka kupowała na raty, więc taka możliwość istnieje na pewno, tylko nie wiem, w jakim systemie ona to robiła.
gość  gość
↑ ↓
(23 - 20)
53%
[29.04.14]
Witam,

Pozwolę sobie tę informację potwierdzić. Jak najbardziej - zapewniamy możliwość zakupów w systemie ratalnym. Jeżeli mają Panie jakiekolwiek pytania - chętnie odpowiem.

Pozdrawiam, Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK
gość  MartaKowalewska
↑ ↓
(22 - 22)
50%
[30.04.14]
Pani Marto,
Na ile rat można rozłożyć płatność?
gość  gość
↑ ↓
(22 - 22)
50%
[05.05.14]
nie warto za taką cenę kupować tych garów, nawet jeśli śpi się na forsie , ponieważ kupowanie ich to sponsorowanie cwaniaków. Lepsze są każde inne w normalnej cenie i lepszej jakości
gość  gość
↑ ↓
(22 - 22)
50%
[06.05.14]
Witam,
Ilość oraz wysokość rat ustalana jest indywidualnie. Zachęcam do osobistego kontaktu z naszą Infolinią, a przeprowadzone zostaną stosowne kalkulacje. Pozostaję do dyspozycji w przypadku dalszych pytań.

Pozdrawiam, Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK
gość  MartaKowalewska
↑ ↓
(25 - 2)
93%
[21.05.14]
Z czego są zrobione garnki philipiaka?? Nadają się na płytę indukcyjną??
Z czego są zrobione garnki philipiaka?? Nadają się na płytę indukcyjną??
gość  warszawianka
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki