Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 14937

Liczba odpowiedzi: 208062

(18 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: Agnieszka zalogowana [03.06.13]
Tagi: jakie | opinie | osiedle | pod | poznaniem | tygrysie

Osiedle Tygrysie pod Poznaniem - jakie opinie?

Chce mieszkać za miastem, mieć swój kawałek trawki, ustawne mieszkanko, bez sąsiadów latających po suficie. Wiele już widziałam domków itp. ale każdemu coś dolega - a to nie ma piwnicy/pom. gospodarczego, a to dojazd bez auta niemożliwy, a to kominka nie ma (a ja zawsze marzyłam) itp. tu mi się wydaje najwięcej jest plusów ale ja mam zawsze problem żeby się przekonać. dziex z góry jak ktoś cos wie.

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(15 - 9)
63%
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(15 - 9)
63%
[03.06.13]
kilka opinii

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5587509
gość  gość
↑ ↓
(16 - 10)
62%
[06.06.13]
Solidny ten deweloper co te osiedle buduje, stawiali (chyba zresztą ciągle) domy w Borówcu, złych opinii nie słyszałam a sąsiaduje. te os tygrysie widziałam, ładne, w ogóle samo w sobie, ten plac zabaw! No ale ja mam już chatke po rodzicach..naazie nie kupie :/ ale Ty się interesuj, powodzenia
gość  blondi
↑ ↓
(17 - 11)
61%
[10.06.13]
Dla mnie firma krzak, budowali pare domków na krzyż żadnego osiedla wcześniej nieoddali, a grunt pod osiedlem tygrysim nie jest ich tylko innego kolesie.
gość  gość
↑ ↓
(12 - 8)
60%
[17.06.13]
jeśli miałbym coś polecić to chyba raczej poznań i Quadro House, mają doświadczenie, a na wykonanie też nie można narzekać,
gość  Lalak
↑ ↓
(10 - 16)
38%
[23.07.13]
CO to za info z tym gruntem? Człowieku, własność dostajesz to jest Twoje. Oj oj, a firma ardens jest dobra, na osiedle można pojechać, zobaczyć, z ludźmi pogadać, tak najlepiej a nie czytac i nie daj bóg natrafić na nieobiektywne opinie.
gość  yoaszka
↑ ↓
(12 - 6)
67%
[29.07.13]
Qh, sorki ale porównujesz 2 różne rzeczy - blokowisko za 44o tys za ten sam metraz co na tygrysim za 297... sory, lepsze bez 2 zdan tygryski.
gość  mekintosz
↑ ↓
(12 - 8)
60%
[04.08.13]
Osiedle Tygrysie jest dobrze przemyślane, nie za dużo domków, dobry dojazd, w chacie jest wszystko co trzeba, ogródek jest, materiały uzyte ok, + za zarządcę i obsługę. Naprawde warte uwagi i głębszej analizy.
gość  lolek
↑ ↓
(9 - 8)
53%
[08.08.13]
co kto lubi jedni wola mieszkac w Poznaniu inny pod Poznaniem, ja osobiście wolę ciche zakątki Poznania, więc jak dla mnie Qouadro House
gość  Kamil
↑ ↓
(16 - 10)
62%
[12.08.13]
no każdy sam wybierze, jasna sprawa, my możemy swoje typy i opinie co najwyżej przedstawiać. Taka prawda. Trzeba przyznać jednak ze na plus dla Tygrysiego jest dogodny dojazd, duża strefa zabawowa z boiskami dla dzieci, w miasteczku przedszkola prywatne i państwowe, szkoły, budują świetlice... no i są jeziora i lasy.
gość  wiadomix
↑ ↓
(12 - 8)
60%
[12.08.13]
mój brat kupił mieszkanie od pbg erigo na grunwaldzie i jest zadowolony - a zawsze to teren miasta, bliżej na imprezy do centrum :d
gość  rodowianka
12
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki