Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 15084

Liczba odpowiedzi: 210749

Kategoria: Dom i ogród
(22 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: martyna86 zalogowana [19.04.13]
Tagi: customform | ktos | ma | meble | opinie | sklepu | tego

Customform - opinie - ma ktoś meble z tego sklepu?

Zastanawiam się nad zakupem tej kanapy - http://www.customform.pl/Sklep(...),0,85,2060.htm, bardzo mi się podoba. W związku z tym mam pytanie, czy ktoś ma może mebelki z tego sklepu? Jak sprawują się w codziennym, CZĘSTYM, użytkowaniu?

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(47 - 43)
52%
[27.05.13]
no meble mają porządne, to trzeba przyznać. mam od półtora roku kanapę z eko skóry - nie popękała, ani nic, wygląda bardzo ładnie, prawie tak, jak zaraz po zakupie. a jak eko skóra nie pęka (90% moich znajomych ma ten problem), to materiał jest naprawdę dobry.
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(27 - 24)
53%
[20.04.13]
mam z tego sklepu również kanapę, ale inną, z eko skórki. sprawdza się świetnie, nie stoi do podziwiania, tylko 4 osoby z niej w dzień w dzień korzystają i wszystko jest ok. :)) mają porządne meble w tym sklepie.
gość  gość
↑ ↓
(26 - 23)
53%
[29.04.13]
Ja mam krzesełka i stół z customform
Bardzo fajne, świetne w czyszczeniu, komfortowe, no i wyglądają jak należy :) Z pół roku już nam służą i narzekać nie ma na co
gość  romanna
↑ ↓
(47 - 43)
52%
[27.05.13]
no meble mają porządne, to trzeba przyznać. mam od półtora roku kanapę z eko skóry - nie popękała, ani nic, wygląda bardzo ładnie, prawie tak, jak zaraz po zakupie. a jak eko skóra nie pęka (90% moich znajomych ma ten problem), to materiał jest naprawdę dobry.
no meble mają porządne, to trzeba przyznać. mam od półtora roku kanapę z eko skóry - nie popękała, ani nic, wygląda bardzo ładnie, prawie tak, jak zaraz po zakupie. a jak eko skóra nie pęka (90% moich znajomych ma ten problem), to materiał jest naprawdę dobry.
gość  gość
↑ ↓
(25 - 23)
52%
[29.05.13]
Mam kanapę i jest rewelacyjna! :) Super wygodna i trwała, takiej dłuuugo szukaliśmy.
gość  marta
↑ ↓
(5 - 2)
71%
[31.05.13]
Kanapy nie mam za to mam krzesła i lampy od nich
jakość bdb , porządnie wykonane , no i ciekawe
u mnie robią furorę , bo co kto nowy wchodzi to podpytuje szczególnie o ten fotel http://www.customform.pl/Sklep(...)2,0,89,1937.htm
u mnie goście sie o niego praktycznie wykłócają

Sklep wg mnie wart polecenia, nie zawiedli mnie wiec tylko moge chwalić
gość  gość
↑ ↓
(4 - 4)
50%
[01.06.13]
Ja co prawda jeszcze nie mam żadnych mebli z tego sklepu, ale przymierzam się do kupna kanapy - naczytałam się już tylu pozytywnych opinii, że to chyba dobry wybór. :) Ostatnio siedziałam na sofie u koleżanki, sofa właśnie z tego sklepu, i naprawdę przewygodna. Nie wiem, co to był za model, ale taka niska, materiałowa.
gość  pati318
↑ ↓
(5 - 2)
71%
[12.06.13]
My po długim namyśle kupiliśmy w tym sklepie sofę http://www.customform.pl/Sklep(...)2,0,86,2055.htm . Zastanawialiśmy tak długo ze względu na cenę. Już po kilku dniach spania na tej sofie doszliśmy do wniosku ,że to był jeden z najbardziej udanych zakupów ;) sofa wygodna i wszystkie zabrudzenia schodzą bez śladu
gość  gość
↑ ↓
(5 - 7)
42%
[26.06.13]
Podrabiaja wszystko co jest uznane w swiecie desingu, nie mozna powiedziec ze to meble inspirowane, to sa meble podrabiane!! Tylko jakosci podrobic sie niestety nie da, wszystko z chin. Nie polecam!
gość  gość
↑ ↓
(3 - 3)
50%
[15.07.13]
Niestety nie wszystkich stać na meble od znanych projektantów... ja mam meble z Customform bo na oryginały mnie nie stać i na jakość nie mogę narzekać! zdecydowanie polecam sklep tym którzy lubią designerskie meble!
gość  gość
↑ ↓
(4 - 2)
67%
[13.08.13]
Wizualnie meble rewelacja! Na temat jakości nie mogę się jeszcze wypowiedzieć bo czekam na mój fotel http://www.customform.pl/Sklep(...)2,0,92,1969.htm Na dniach zdam relacje. Pozdrawiam
gość  gość
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki