Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 14938

Liczba odpowiedzi: 208158

(16 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: łukasz3434 zalogowana [09.04.13]
Tagi: opinie | tanake

Tanake - opinie??

remontuję knajpę i potrzeba mi jakiejś firmy do urządzenia kuchni, ale zupełnie od podstaw. znalazłam w necie ofertę tej firmy, Tanake, czy ktoś może mi o niej coś powiedzieć? kasa za takie przedsięwzięcie pewnie niemała i nie chcę się naciąć, dlatego bardzo bym prosił o w miarę możliwości poparte argumentami opinie.

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(20 - 11)
65%
[14.04.13]
Sprzęt jest naprawdę dobrej jakości, widzę u siebie, jak to wszystko się trzyma, a obrotów wcale nie mam małych, wszystko dzieńw dzień pracuje.
A czemu firma krzak to ja także nie wiem, bo sam nigdy bym takiej nie zatrudnił, pierwsze co to u nich zobaczyłem portfolio i to przesądziło o sprawie.
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(17 - 16)
52%
[10.04.13]
ja tyle Tanake co kojarzę, bo szef zamawia do kuchni z nich sprzęt, pracuję na nim, to wiem, dobra jakość przede wszystkim. ale jak się spisują przy urządzaniu od zera to ci nie powiem niestety. ale sprzęt jest ok.
gość  gość
↑ ↓
(22 - 14)
61%
[12.04.13]
Miałem styczność z tą firmą przy okazji wyposażania kuchni w małej restauracji (dokładnie marzec 2012 roku). U mnie zrobili wszystko solidnie, przede wszystkim na czas, nie było problemu z kontaktem, na wszystkie pytania rzeczowo odpowiadali. Na początku przedstawiono mi kosztorys całego interesu, zaakceptowałem go i na bieżąco informowali mnie o tym, co będą robić. Sprzęt solidny, minął ponad rok i wszystko gra. Także ja ich mogę polecić.
gość  gość
↑ ↓
(16 - 14)
53%
[13.04.13]
Tanake - a co to za firma krzak
nie podałeś nawet namiarów na nią?
Co ukrywają sie ???
gość  gość
↑ ↓
(17 - 16)
52%
[13.04.13]
a czemu krzak? z tego co patrzyłem po ich projektach na stronie, to współpracowali z takimi partnerami, jak Hilton, Sheraton, więc myślę, że jednak na swojej robocie się znają.
@gość z 22:26 - właśnie jak z tym sprzętem? ja się na tym kompletnie nie znam, mam już kucharza, z doświadczeniem w jednej z bardzo dobrych knajp, ale nie wiem, czy angażować go w wybór sprzętu, czy oni już wszystko sami robią. z grubsza wiem, co potrzebuję tam mieć, i to na tyle.
gość  łukasz3434
↑ ↓
(20 - 11)
65%
[14.04.13]
Sprzęt jest naprawdę dobrej jakości, widzę u siebie, jak to wszystko się trzyma, a obrotów wcale nie mam małych, wszystko dzieńw dzień pracuje.
A czemu firma krzak to ja także nie wiem, bo sam nigdy bym takiej nie zatrudnił, pierwsze co to u nich zobaczyłem portfolio i to przesądziło o sprawie.
Sprzęt jest naprawdę dobrej jakości, widzę u siebie, jak to wszystko się trzyma, a obrotów wcale nie mam małych, wszystko dzieńw dzień pracuje.
A czemu firma krzak to ja także nie wiem, bo sam nigdy bym takiej nie zatrudnił, pierwsze co to u nich zobaczyłem portfolio i to przesądziło o sprawie.
gość  gość
↑ ↓
(16 - 19)
46%
[20.04.13]
jednak zdecydowałem się na tą firmę, nie ma co przedłużać, już i tak wszystko się przeciągnęło w czasie. miałem z nimi rozmowę w czwartek i muszę powiedzieć, że zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie, część spraw omówiliśmy, niedługo dostanę kosztorys i zaczną prace, także dam znać co i jak.
gość  łukasz3434
↑ ↓
(16 - 11)
59%
[17.05.13]
To dobrze, że wybrałeś firmę Tanake. To chyba jedna z lepszych firm w tej branży, więc lepiej trafić nie mogłeś. Daj znać jak już skończy się montaż i w ogóle.
KatWawa  KatWawazalogowany
↑ ↓
(12 - 14)
46%
[24.09.13]
Ja w sklepie internetowym Tanake znalazłem wiele ciekawych sprzętów do restauracji. Wiadomo, podstawowe już miałem wcześniej, ale moją uwagę zwróciła przede wszystkim płyta grillowa: http://www.tanake.com.pl/sklep(...)35x170-mm-top-m
Wcześniej korzystaliśmy z patelni grillowych, ale takie urządzenie sprawdza się zdecydowanie lepiej.
gość  Patryk00
↑ ↓
(7 - 6)
54%
[28.06.14]
to fakt, jedna z najlepszych firm oferujących profesjonalny sprzęt gastronomiczny na rynku. sam mam wyposażoną w ich maszyny kuchnię w restauracji i wszystko działa bez zarzutu od ponad 2 lat.
gość  gość
↑ ↓
(6 - 6)
50%
[29.06.14]
też mogę ich polecić, niestety nie mam pełnej kuchni wyposażonej w ich sprzęt, bo jeszcze o nich nie wiedziałem, ale co jakiś czas zamawiam u nich jakąś drobnicę i jestem zadowolony.
gość  krzysiek
12
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki