Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 14937

Liczba odpowiedzi: 208062

(25 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: gość zalogowana [27.03.13]
Tagi: com | oferty | online | opinie

Oferty-online.com opinie

Witam! Rozważam możliwość skorzystania z portalu www.oferty-online.com do wystawienia na sprzedaż mojego mieszkania. Za darmo przez 3 miesiące dzięki temu będę miała umieszczone ogłoszenie na 70portalach, a zskoda mi marnować czasu na recznie dodawanie... Korzystał ktoś z tego portalu?

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(116 - 109)
52%
[28.03.13]
jak za darmo to dobre i dowolne nie ma co wybredzac:)
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(31 - 31)
50%
[27.03.13]
za darmo ? - no niezupełnie :
pkt 7 regulaminu - jednorazowa opłata ale wysokości tej opłaty nie ma nigdzie więc można się trochę zdziwić jak przyjdzie faktura

jeżeli ogłoszenie ukaże się na 20 portalach to jest wykonane - na portalach do których nikt nie zagląda ?????
gość  gość
↑ ↓
(35 - 29)
55%
[27.03.13]
faktycznie na 20 oglaszaja, ale tych najwikeszych allegro, otodom, domy.pl na innych mi nie zalezy
gość  gość
↑ ↓
(52 - 51)
50%
[27.03.13]
gość
faktycznie na 20 oglaszaja, ale tych najwikeszych allegro, otodom, domy.pl na innych mi nie zalezy


tylko nigdzie w regulaminie nie jest napisane że w tych największych - tylko że w 20 (dowolnych) a zapłacić trzeba
gość  gość
↑ ↓
(52 - 48)
52%
[27.03.13]
Jak ogloszenie za darmo , to i mieszkanie trzeba oddac za darmo .
gość  gość
↑ ↓
(116 - 109)
52%
[28.03.13]
jak za darmo to dobre i dowolne nie ma co wybredzac:)
jak za darmo to dobre i dowolne nie ma co wybredzac:)
gość  gość
↑ ↓
(7 - 8)
47%
[29.03.13]
gość
[wczoraj, 10:51] jak za darmo to dobre i dowolne nie ma co wybredzac:)

tylko że nie za darmo
korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu
łącznie z pkt 7 - czyli opłata za ogłoszenie
gość  gość
↑ ↓
(10 - 11)
48%
[29.03.13]
ale 3 miesiace sie darmowe i moge zawsze zrezygnowac zeby uniknac oplaty. Proste?:)
gość  gość
↑ ↓
(8 - 10)
44%
[30.03.13]
gość
ale 3 miesiace sie darmowe i moge zawsze zrezygnowac zeby uniknac oplaty. Proste?:)

a no proste - opłata jest za ukazanie się ogłoszenia ,
warto czytać regulamin
gość  gość
↑ ↓
(6 - 10)
38%
[02.04.13]
ważne jest to co w umowie, a nie jakiś tam regulamin
gość  gość
↑ ↓
(7 - 9)
44%
[03.04.13]
Czy ktoś wie jakiej wysokości jest ta opłata? Ja na razie mam kilka ogłoszeń na bezpłatnych portalach takich jak http://sprzedajemy.pl/ czy http://www.gumtree.pl/ ale ta oferta wydaje sie być całkiem fajna.
animatorka  animatorkazalogowana
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki