Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 14938

Liczba odpowiedzi: 208158

(13 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: gość zalogowana [16.03.13]
Tagi: lampach | massive | opinie

Opinie o lampach Massive

Czy ktoś kupował i użytkował lampy firmy Massive? Mógłbym prosić o kilka zdań o jakości produktów firmy Massive?

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(36 - 13)
73%
[16.03.13]
Niczym szczególnym sie nie wyróżniają
ponad wygórowana ceną
a w szczególności Massive Berio
która raczej może służyć jako namiastka dekoracji bo jej funkcje użyteczne i ergonomiczne są znikome
Sporo ilość światła jest tłumiona
Ale o gustach sie nie dyskutuje
bo gusty są tylkodwa dobry i zły
Dobry ma zawsze ten któremu sie coś spodobało
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(37 - 29)
56%
[16.03.13]
ja skusiłem się na lampę Massive Berio. Szukałem lampy która będzie zarazem rzeźbą, formą prostą i przede wszystkim funkcjonalną pomimo iż na necie nie znalazłem foto jak to to świeci dokonałem zakupu i zadowolony jestem wyjątkowo. Robi wrażenie wykonana jest b. dobrze a na pierwszy rzut oka światło jest nie wiadomo skąd. Nie wiem jak z innymi tworami serii Massive, ten przypadł mi b. do gustu
gość  gośćó
↑ ↓
(36 - 13)
73%
[16.03.13]
Niczym szczególnym sie nie wyróżniają
ponad wygórowana ceną
a w szczególności Massive Berio
która raczej może służyć jako namiastka dekoracji bo jej funkcje użyteczne i ergonomiczne są znikome
Sporo ilość światła jest tłumiona
Ale o gustach sie nie dyskutuje
bo gusty są tylkodwa dobry i zły
Dobry ma zawsze ten któremu sie coś spodobało
Niczym szczególnym sie nie wyróżniają
ponad wygórowana ceną
a w szczególności Massive Berio
która raczej może służyć jako namiastka dekoracji bo jej funkcje użyteczne i ergonomiczne są znikome
Sporo ilość światła jest tłumiona
Ale o gustach sie nie dyskutuje
bo gusty są tylkodwa dobry i zły
Dobry ma zawsze ten któremu sie coś spodobało
gość  gość
↑ ↓
(17 - 13)
57%
[17.03.13]
nie podobaja mi sie, ciekawsze opcje znajdziesz tu: http://www.superlights.pl/
gość  sawantka
↑ ↓
(19 - 11)
63%
[17.03.13]
Ja posiadam lampy Massive i jestem z nich bardzo zadowolony. Solidnie wykonane i z dobrego materiału.
gość  gość
↑ ↓
(15 - 6)
71%
[17.03.13]
Massive to bardzo dobra i znana firma. Polecam również lampy firmy Italux.
gość  gość
↑ ↓
(41 - 27)
60%
[17.03.13]
Massive - takie same jak inne tylko DROŻSZE
TYLKO WYPROMOWANE
alby łyknąć klienta z innej półki !
gość  gość
↑ ↓
(17 - 6)
74%
[08.04.13]
> Jean-Marc : merci de vos pre9cisionsa0sur le temps de ce beau parcours connu sous le nom dea0 Chemin des Cammazes mais elles nea0concernent pas le sujet de mon airlcte.a0Mon airlcte couvre le parcoursa0qui suit le votre en remontant la Rigole : du Bassin du Lampy e0 la Prise d eau d Alzeau et retour. En arrivant e0 la Prise d eau d Alzeau,a0au lieu de revenir, vous pouvez aussi continuer en montant jusqu aua0barrage de , monter jusqu e0 sa partie supe9rieure para0una0rampaillona0assez raide et faire une balade le long des berges de son lac de retenue.a0Se9curite9, le parcours e9tant assez isole9a0: partez tf4t, rentrez tf4t. Toujours de belles sorties sur ces sites sauvages. Le ve9lo comme je l aime, en pleine nature. Bonnes sorties.
gość  gość
↑ ↓
(15 - 6)
71%
[09.04.13]
Ja mam takie lampy Massive w kuchni: http://sprzedajemy.pl/lampy-su(...)-massive,562408 i jestem z nich bardzo zadowolona.
boja  bojazalogowana
↑ ↓
(4 - 11)
27%
[01.05.13]
Kupiłem tak 2 lata temu 6 takich kinkietów do mieszkania http://swiatswiatla.pl/product(...)677/17/10.html, włąsnie firmy Massive i powiem szczerze że innej firmy to juz chyba nie będę szukał. Naprawdę wspaniałe oświetlenie, cena trochę spora ale jakość idealna.
gość  Florentyn
↑ ↓
(5 - 5)
50%
[28.05.17]
a czy ktos z was slyszal o lampach solnych? gdzie takie kupie?
gość  gość
12
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki