Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 14937

Liczba odpowiedzi: 208062

Kategoria: Remonty
(25 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: tuwim zalogowana [21.02.13]
Tagi: opinie | pl | superpaczka

Superpaczka.pl opinie

Witam
Chce nadać paczkę o dość dużej wadze ok 15 kg, normalnie dość drogo by mnie to wyniosło, ale znalazłem taniego kuriera www.superpaczka.pl. Co mnie najbardziej interesuje to, że oferują bardzo niską cenę 18zł za 31kg i brak formalności reklamują się jako firma kurierska bez umowy, bez rejestracji i bez kolejek. Zastanawiam się tylko jak wygląda dostawa czy ktoś ma doświadczenia z tą firmą, jak szybko dostarczają przesyłki? Dziękuje za wszystkie opinie.

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(35 - 28)
56%
[21.02.13]
no niezupełnie 18 zł / 31 kg
wystarczy popatrzeć trochę dalej i okazuje się za co dopłacimy
za ubezpieczenie 0,15% , za dotarczenie .............
po podliczeniu wychodzi trochę drożej
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(30 - 25)
55%
[21.02.13]
31kg to jak na portal budowlany mało
zapytaj tych co na allegro z tego korzystają
o ile są tacy w ogóle ;)

Wyślij na próbe pustaka to sie przekonasz ;)
gość  gość
↑ ↓
(35 - 28)
56%
[21.02.13]
no niezupełnie 18 zł / 31 kg
wystarczy popatrzeć trochę dalej i okazuje się za co dopłacimy
za ubezpieczenie 0,15% , za dotarczenie .............
po podliczeniu wychodzi trochę drożej
no niezupełnie 18 zł / 31 kg
wystarczy popatrzeć trochę dalej i okazuje się za co dopłacimy
za ubezpieczenie 0,15% , za dotarczenie .............
po podliczeniu wychodzi trochę drożej
gość  gość
↑ ↓
(25 - 31)
45%
[20.11.13]
Ja tam preferuje kuriera Wysyłam Taniej. Jak dla mnie jest o wiele lepszy;).
gość  Zexar
↑ ↓
(29 - 30)
49%
[25.11.13]
Również uważam, że Wysyłam Taniej to naprawdę dobry kurier.
gość  gość
↑ ↓
(32 - 27)
54%
[07.02.14]
Zgadzam się z tym. Sam korzystałem z jego usług i jestem zadowolony.
gość  gość
↑ ↓
(27 - 28)
49%
[03.04.14]
Co do kuriera Wysyłam Taniej, to rzeczywiście, jest bardzo dobry.
gość  gość
↑ ↓
(29 - 27)
52%
[20.10.14]
Zgadzam się. Broker kurierski Wysyłam Taniej jest naprawdę dobrym wyborem w tej kwestii.
gość  gość
↑ ↓
(26 - 28)
48%
[22.10.14]
ja bym polecała coś innego a mianowicie http://clicktrans.pl/
wystarczy wystawić za darmo swoją przesyłkę czyli info co sie chce wysłać , skąd i gdzie i zaraz praktycznie się otrzymuje tam oferty od zainteresowanych tym przewoźników. Podaja propozycje cen, jest to jak aukcje że kto taniej to lepiej stad ceny są bardzo korzystne. Warto spróbować tak poszukać
gość  gość
↑ ↓
(7 - 5)
58%
[26.11.14]
gość
[22.10.14] ja bym polecała coś innego a mianowicie http://clicktrans.pl/ wystarczy wystawić za darmo swoją przesyłkę czyli info co sie chce wysłać , skąd i gdzie i zaraz praktycznie się otrzymuje tam oferty od zainteresowanych tym przewoźników. Podaja propozycje cen, jest to jak aukcje że kto taniej to lepiej stad ceny są bardzo korzystne. Warto spróbować tak poszukać


No miłem okazje z tego skorzystać i widzę kilka zalet- szybko , sprawnie no i taniej faktycznie sie znajdzie dzięki tej stronie firmę do przewozu
Ja bym tylko dodał ze kurier czy broker kurierski nie przewiezie wszystkiego, oni mają ograniczenia gabarytowe czy wagowe a na Clicktrans nawet do przeprowadzki czy wysłania samochodu, materiałów budowlanych czy wielkich maszyn można znaleźć transport
może sie komuś przyda bo to w końcu jak ktoś zauwazył portal budowlany
gość  gość
↑ ↓
(5 - 9)
36%
[17.12.14]
Sprawdź sobie Pana Paczkę - u mnie ta firma sprawdza się najlepiej - jest tanio i sprawnie ;]
gość  goshia
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki