Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 14938

Liczba odpowiedzi: 208158

Kategoria: Meble
(14 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: Sven zalogowana [04.02.13]
Tagi: forte | indigo | meble | opinie

Meble Forte Indigo - opinie

Zastanawiam się na tymi meblami -> http://www.twojemeble.pl/indig(...),meble5245.html widziałem je w sklepie w Warszawie. W jasnym kolorze prezentują się bardzo fajnie, ale mam wątpliwości co do ich wytrzymałości. Ktoś z Was ma te meble albo inne z Forte? Nie ukrywam, że cena jest dobra, a teraz jeszcze jest jakaś promocja.

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(247 - 226)
52%
[04.02.13]
wiesz jeśli pytasz o wersalkę z tego kompletu ,to łączę sie w wątpliwościach jeśli jesteś osoba przy kości ,natomiast reszta?....hmmmm meble są i po 10 latach zmieniam -można częsciej ,tak że jeśli szukasz solidnych i na 50 lat to pewnie tylko na zamówienie -może w Kalwarii?
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(247 - 226)
52%
[04.02.13]
wiesz jeśli pytasz o wersalkę z tego kompletu ,to łączę sie w wątpliwościach jeśli jesteś osoba przy kości ,natomiast reszta?....hmmmm meble są i po 10 latach zmieniam -można częsciej ,tak że jeśli szukasz solidnych i na 50 lat to pewnie tylko na zamówienie -może w Kalwarii?
wiesz jeśli pytasz o wersalkę z tego kompletu ,to łączę sie w wątpliwościach jeśli jesteś osoba przy kości ,natomiast reszta?....hmmmm meble są i po 10 latach zmieniam -można częsciej ,tak że jeśli szukasz solidnych i na 50 lat to pewnie tylko na zamówienie -może w Kalwarii?
gość  gość
↑ ↓
(203 - 192)
51%
[06.02.13]
Każde takie meble kupuje się na 6-10 lat.Jak chcesz coś solidnego to tylko na zamówienie u sprawdzonego stolarza /Kalwaria , Dobrodzień /.
gość  gość
↑ ↓
(192 - 187)
51%
[26.02.13]
Słucham was hohoho i jszecze trochę, a właściwei do jak jszecze nagrywaliście dla Zanzibar Land. W sumie, bardzo się poprawiliście od tego czasu. A Blady już nie udaje Hayter'a. Życzę Wam kolejnego udanego roku i masy podkastf3w.
gość  gość
↑ ↓
(173 - 170)
50%
[06.03.13]
Dla mnie rzeźnia, szczególnie jeśli chodzi o składanie:/
uszyslonia  uszysloniazalogowana
↑ ↓
(269 - 259)
51%
[18.03.13]
Wiem że meble z technorattanu są bardzo wytrzymałe. Na rattanart można zamawiać wg. konkretnych kryteriów trzeba tylko dzwonić i zapytać się jak z możliwościami.
gość  gość
↑ ↓
(133 - 130)
51%
[18.06.13]
beznadziejne, nigdy nie kupie tych mebli, drogie i wykonane fatalnie, to sa meble na 2-3 lata. szkoda kasy i tak się rozwalą. do tego w pudlach zdarzają się rozwalone części - nie warto, szkoda kasy. chcesz mieć dobre meble idz do stolarza, ale na forte nie trać kasy
gość  gość
↑ ↓
(80 - 70)
53%
[12.12.13]
TRAGEDIA, TRAGEDIA !!!!!! Mam meble od 9 miesięcy i nadają się do wymiany. Stolik jest cały pościerany, kanty już prawie białe a nie robiłam z nim nic innego niż z wcześniejszymi meblami z IKEI które miałam 8 lat!! Salon Agata nie uznał reklamacji- uszkodzenia mechaniczne!! Reszta mebli też nie wygląda na meble, które nie mają jeszcze roku. Nie dajcie się nabrać, nie kupujcie serii INDIGO. Straszny SZAJS!!!!!! A na reklamacje nie macie co liczyć!!
gość  gość
↑ ↓
(7 - 10)
41%
[28.11.14]
Ja własnie kupiłam komode z sieci forte Tiziano wyglada na solidna i dokładnie zrobiona zwracam na takie szczegoly uwace ale jak bedzie sie sprawowac (przy dzieciach) w uzywaniu tego nie wiem czas pokaze npioasze zas ...
gość  Justyna
↑ ↓
(3 - 5)
38%
[08.10.15]
Piękne solidne meble, które mogę polecić znajdziecie na www.cudnemeble.pl
Na pewno trafią w Wasze gusta :)
gość  gość
↑ ↓
(4 - 6)
40%
[30.08.16]
Ja kupiłam meble forte w Łodzi https://artdom.net/183_meble-forte i jestem zadowolona. Teraz planuję dokupić jeszcze biurko, takie stylizowane na retro i dużą komodę.
MirkaNa  MirkaNazalogowana
12
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki