Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 14938

Liczba odpowiedzi: 208158

(11 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: gość zalogowana [31.07.12]
Tagi: jarbetal | oken | opinie

OPINIE OKEN JARBETAL

WITAM CZY TO DOBRA FIRMA OKIEN JARBETAL

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(18 - 4)
82%
[07.10.12]
kupowałam okna do domu jestem zadowolona ,szybko solidnie wymienili ,szczerze polecam.
gość  zadowolona

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(11 - 3)
79%
[27.08.12]
Bardzo dobra.
Okna są bardzo solidnie dopracowane, zrobione pod każdą wnęke na każdy wymiar.
Bardzo polecam:)
gość  zadowolony :)
↑ ↓
(15 - 8)
65%
[04.10.12]
Spokojnie mogę polecić firmę , służą pomocy przy technicznych rozwiązaniach .
gość  gość
↑ ↓
(13 - 4)
76%
[05.10.12]
wczoraj miałem montowane okna w stan surowy , jestem bardzo zadowolony podejściem profesjonalnym firmy i zaangażowaniem w temat.
gość  zadowolony
↑ ↓
(18 - 4)
82%
[07.10.12]
kupowałam okna do domu jestem zadowolona ,szybko solidnie wymienili ,szczerze polecam.
kupowałam okna do domu jestem zadowolona ,szybko solidnie wymienili ,szczerze polecam.
gość  zadowolona
↑ ↓
(18 - 4)
82%
[19.10.12]
Okna bez zastrzeżeń, obsługa bardzo miła, polecam.
gość  zadowolony
↑ ↓
(10 - 3)
77%
[21.10.12]
Eminem nie obraził Polakf3w. Powiedział I hate poliehsd jews , co znaczy Nienawidzę karierowiczf3w w potocznym języku. o**********e się już od niego, bo to zaczyna robic się nudne. Niby za co miałby nas nienawidzić? Opanujcie się!
gość  gość
↑ ↓
(10 - 9)
53%
[23.10.12]
Błażej mf3wi:Jeśli chcesz szbkyo zdać egzamin i dobrze nauczyć sie jezdzic to bardzo gorąco polecam szkole Eco Driving. Miła i sympatyczna atmosfera,bardzo doświadczony i cierpliwy instruktor. Polecam!!!!
gość  gość
↑ ↓
(8 - 11)
42%
[24.10.12]
Chyba poprzednie opinie zostały napisane przez pracowników firmy lub ich znajomych. Stanowczo nie polecam tej firmy. Zamówiłem w tej firmie kilka okien. Handlowiec dużo naobiecywał (pod tym względem są dobrze szkoleni), był miły i uprzejmy. Dwa okna nie zostały wykonane zgodnie z ustaleniami (inny podział skrzydeł) bo pomylił się pracownik. Zauważyliśmy to dopiero po dostawie (jak tam działa kontrola jakości). Rownież niedotrzymano terminu dostawy. Po umyciu okien okazało się że dwie szyby są brudne wewnątrz i porysowane. Brudną szybę po miesiącu wymieniono na porysowaną. Szyby z rysą do tej pory nie wymieniono. Złożyłem kolejną reklamację i czekam co będzie dalej.
gość  gość
↑ ↓
(5 - 4)
56%
[30.10.12]
witam, pana jak ktoś chce znaleść dziurę w cały to ją znajdzie ...... znam gościa który to pisze..... sam nie jest taki idealny , pozdrawiam
gość  gość
↑ ↓
(3 - 4)
43%
[30.11.12]
a ja powiem tak: kocham dźwięk pracującej wiertarki na hali, przypomina mi się film robocop i silniczki które pracują w nim :D
gość  lukasynooooooo
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki