Wokół mieszkania, domu i ogrodu.

Budowa, remont, podatki, rachunki...

Liczba pytań: 11740

Liczba odpowiedzi: 122596

(27 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: gość zalogowana [13.07.12]
Tagi: dre | drzwi | opinie | wasze

Drzwi DRE - wasze opinie

Witam,
mam do kupienia 7 drzwi - zastanawiam sie nad DRE, czy mozecie poradzic?

Najlepsza odpowiedź
↑ ↓
(132 - 40)
77%
[15.07.12]
Dla mnie naprawdę dobre drzwi, jakościowo i mają duży wybór.
Mam model Dova w okleinie naturalnej. Do pokoi wersja 3 a do łazienki wersja 1 z tulejami wentylacyjnymi.
Wiadomo, że DRE ma tez i dużo tańsze drzwi i wtedy nie są już takie dobre.
MORDIMER  MORDIMERzalogowany

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
↑ ↓
(45 - 21)
68%
[13.07.12]
tragedia, weź inne
gość  gość
↑ ↓
(24 - 20)
55%
[14.07.12]
dlaczego tragedia??
gość  gość
↑ ↓
(132 - 40)
77%
[15.07.12]
Dla mnie naprawdę dobre drzwi, jakościowo i mają duży wybór.
Mam model Dova w okleinie naturalnej. Do pokoi wersja 3 a do łazienki wersja 1 z tulejami wentylacyjnymi.
Wiadomo, że DRE ma tez i dużo tańsze drzwi i wtedy nie są już takie dobre.
Dla mnie naprawdę dobre drzwi, jakościowo i mają duży wybór.
Mam model Dova w okleinie naturalnej. Do pokoi wersja 3 a do łazienki wersja 1 z tulejami wentylacyjnymi.
Wiadomo, że DRE ma tez i dużo tańsze drzwi i wtedy nie są już takie dobre.
MORDIMER  MORDIMERzalogowany
↑ ↓
(45 - 41)
52%
[16.07.12]
Mam drzwi DRE i są naprawdę dobre
Załączniki:
DSC09431.JPG
 
gość  gość
↑ ↓
(24 - 21)
53%
[21.07.12]
gość
Mam drzwi DRE i są naprawdę dobre


Jak drzwi moga byc DOBRE? Próbowałaś?
gość  gość
↑ ↓
(24 - 20)
55%
[04.08.12]
Kupię dre.
gość  gość
↑ ↓
(20 - 20)
50%
[24.09.12]
I jak te drzwi, kupiłeś może ? Ja potrzebuję tylko 2 sztuki, konkretnie model Deco. Kupiłeś z montażem ? Pytam , bo proponowali mi w Voxie i jestem ciekawa jak to wygląda.
gość  Iza
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[25.11.12]
mam 3 pary drzwi DRE i wizualnie ładne,ale po roku czasu w łazience odchodzi płyta,TEAGEDIA!!!będę reklamować,pozostałe mam dopiero od 3-ch m-cy
gość  gość
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[28.11.12]
gość  gość
↑ ↓
(0 - 0)
0%
[18.02.13]
witam, drzwi ok ale monter tragedia, niemiły i opryskliwy, wręcz hamski, do tego śmierdział
gość  gość
Dodaj odpowiedź
> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki